Våra tjänster

Våra tjänster

Dräneringsarbeten

 

Grundvatten, regn och snö kan vara husets värsta fiende. Fukt som tränger in utifrån i husgrunden är ganska vanligt och något som kan leda till omfattande skador som är dyra att återställa. Men som tur är så är detta något som kan lösas ganska enkelt med dränering. Vi har en god erfarenhet av dräneringsarbete utförda kring olika typer av hus och byggnader. Så kontakta Björneborgs Gräv om du är orolig för din husgrund och behöver hjälp med dränering.

Plattsättning

 

När plattorna ska sättas är det mycket viktigt att göra ett grundligt och noggrant förarbete. Resultatet blir snyggare, och framför allt så håller det sig snyggt under lång tid framöver. Vi har även goda samarbetspartners när det gäller att köpa in snygga och hållbara marksten, 

Avloppsanläggningar

 

Vi tar hand om allt från provgrop, kontakt med miljökontoret/kommunen, ansökan, hjälp vid planering och utformning, val av anläggning, till det kompletta genomförandet av en ny avloppsanläggning. 

Vi kan erbjuda alla sorters avloppsanläggningar; markbädd, infiltration eller reningsverk, stora som små. Vi arbetar nära flera stora svenska tillverkare av anläggningar vilket borgar för hög kvalitet.

Ridbanor

 

Det finns många olika material som du kan använda som ridunderlag, men det gäller att hitta det som passar din häst och ryttare bäst. Vi kan erbjuda er flera olika sorters ridunderlag, kontakta oss så kan vi komma på vilket som passar er bäst!

Behöver du hjälp med ditt markarbete?

Kontakt:

0550-270 50

Kväggeshyttan 4, 681 91 Kristinehamn